Informatie

Historie

Lemar BV heeft, met name in de jaren 1999 en 2000, circa 1.300 (eenduizenddriehonderd) domeinnamen vastgelegd. De door Lemar BV geregistreerde domeinnamen zijn kreten, uitdrukkingen, werkwoorden, en honderden andere woorden over allerlei onderwerpen.
Er was het voornemen om op vrijwel ieder domeinnaam een site te ontwikkelen, echter gebleken is dat dit niet mogelijk is. Circa 850 domeinnamen worden nu verkocht, circa 250 zijn er reeds verkocht en circa 200 domeinnamen exploiteren we in eigen beheer.

Over de domeinnamen

In oktober 2000 zijn deze domeinnamen door het advocatenkantoor De Vos en Partners in Amsterdam gecontroleerd op merkrechten, waaronder Handelsnaam, Internationale Merkrechten en Benelux Merkrechten. Domeinnamen waaraan een groot risico zaten zijn in die periode vrijgegeven of overgedragen.
Lemar B.V. vrijwaart zich van rechten van derden. Het is dus aan de koper, indien gewenst, om het betreffende domein nogmaals op merkrechten te controleren.
Van de aangeboden domeinnamen zijn geen statistieken of bezoekersgegevens beschikbaar.

Voorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.
  • Nadat je hebt aangegeven een domein/domeinen te willen kopen ontvang je per mail een aangepaste factuur. Indien de nota binnen 5 werkdagen niet is voldaan vervallen je rechten op de domeinnaam en behouden wij ons het recht voor de domeinnaam aan een ander aan te bieden.
  • Direct na ontvangst van je betaling sturen wij je een Code/Token. Met deze Code/Token kan je provider zowel de tenaamstelling als verhuizing binnen 24 uur regelen.
  • Alle domeinnamen blijven totdat de betaling is voldaan eigendom van Lemar BV, Ressingplein 4, 7491AA Delden.

Gehele portfolio

Indien u interesse heeft in het gehele portfolio, kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.

Bedrijfsgegevens:
Lemar BV
Ressingplein 4
7491 AA  DELDEN
Tel. 06-53359601 (mobiel)
e-mail: info@lemar.nl
Handelsregister 11024183
BTW nummer NL8003.26.544.B01
Rabobank Delden NL19RABO0151125325

Voor buitenlandse betalingen
SWIFT/BIC CODE: RABONL2U